Vraagprijs: € 375.000,-

Op een fraaie locatie temidden van het water gelegen bij jachthaven Muyeveld, goed onderhouden royale DUBBELDEKS woonark (16×4 m) met royaal zonneterras en prachtig uitzicht over de derde plas van Loosdrecht. Het is mogelijk een ligplaats voor een boot naast de ark te huren. Deze woonark heeft een unieke ligging in een zeer gezellige jachthaven waar 10 woonarken liggen.

Indeling:
Entree, hal met toilet. Vanuit de hal bereikt u de royale woonkamer met sfeervolle kachel en prachtig wijds uitzicht over de derde plas van Loosdrecht. Tevens beschikt de woonkamer over een schuifpui naar het zonneterras. Grenzend aan de woonkamer treft u de moderne open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een eetbar. Vanuit de keuken is er een doorloop naar de lichte eetkamer met schuifpui.

Middels een vaste trap bereikt u de benedenverdieping waar zich 3 in grootte variërende slaapkamers bevinden. De masterbedroom is voorzien van veel bergruimte door de vaste kastenwand. De moderne, complete badkamer is uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel, 2de toilet en vloerverwarming.

De woonark beschikt over een ruim zonneterras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht over de Loosdrechtse plassen.

Bijzonderheden:
– Gelegen in kleinschalige, gerenommeerde jachthaven;
– Geheel voorzien van eiken parketvloer;
– Moderne keuken met Bosch apparatuur;
– Terrassen aan voor- en zijkant ;
– Parkeerplaats op afgesloten terrein;
– Huur ligplaats voor een boot naast de ark;
– De Ark heeft een nagenoeg onderhoudsvrije opbouw (kunststof).